Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duplikovaný předmět ?

20. 6. 2015

Pokud je nějaká věc duplikovaná tak to automaticky snižuje její hodnotu (POZOR NEPLATÍ PRO NORMÁLNÍ ZBRANĚ NEBO VĚCI) cena se snižuje jen u Unusual nebo velice drahých Vintage věcí.

Co to znamená Duped ?

Představme si situaci kdy byl hráč okraden Hijackerem, první co udělá je to že ho nahlásí na Steam Support a dá tam všechny důkazy, po nějaké době dostane Ban a Steam Support vám vrátí věci Ale! Nikdy vám nevrátí ty stejné věci které vám ten dotyčný ukradl, udělají vám duplikáty no a u těchto duplikátů není jisté jestli je třeba Steam nesmaže později ale šance je cca  1 ku 8 000 000 takže se to stává jen ve velice výjmečných případech za mých 8 let tradování se to nestalo ani 1.

Jak poznat že je věc Duped ? Velice jednoduše.

  • Zajdeme si na stránku : Backpack.tf
  • Do kolonky kde zadáváme názvy věcí (Search) napíšeme SteamID nebo SteamID64 uživatele které bude vypadat nějak takto:
  • SteamID : MysqeanIsmail                                                 SteamID64 : 76561198012642802
  • Obě ID jsou stejná k jednomu účtu takže až to zadáte uvidíte muj profil.kljkl.jpg
  • Následně ukážete kurzorem na moje jméno a kliknete na Backpack.
  • A ted už jen stačí si vyhledat požadovanou Unusualku kterou nám uživatel prodává , kliknout na ní kurzorem a následně na History.
  • A ted se nám otevřel seznam lidí kteří tuto věc vlastnily už od začátku kdy byla unboxnuta např. ale to nás ted nezajímá, v případě že je Duplikovaná tak se nám nahoře pod Fotkou unusualky zobrazí v červené kolonce přesne toto :dfgd.jpg

 

 

A bude zde napsané : 

This item appears to have been duplicated.

Refer to entries in the item history where the item ID is not chronological. This means at least two items with the exact original ID exist, and they are being traded to others. Be warned!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář